Hlavní Příznaky

Hgch ve dnech od koncepce kalkulačky. Přesný výpočet těhotenství a porodu.

Zadejte data prvního a druhého (je-li k dispozici) výsledků HCG a klikněte na tlačítko „Vypočítat výsledek“. Graf zobrazuje body vašich výsledků, které lze vizuálně porovnat s ukazateli rychlosti hCG. Body jsou spojeny přímkou, která nám umožňuje odhadnout dynamiku indexu hCG v čase mezi testy.

Další související informace

134 komentářů k „HCG calculator“

Dobrý den! Dne 2.03.2017 jí předala 13. den po ovulaci, testy se zlepšily po 10 dnech ovulace (bledé) hgch ukázaly 1.20 IU / L. Co to znamená? Kolik se to týká Me / ml? Díky předem!

Dobrý den, mám první těhotenství, byli léčeni pro neplodnost. Poslední menstruace byla od 11. do 18. července, můj cyklus není stabilní. 11. srpna, ona dělala test pro hgch-364.8 a přesně 4 dny později ona opakovala-2614. Ultrazvuk byl poslán velmi brzy, a to ukazovalo jen oplodněné vejce, a embryo bylo nepřítomné (11. srpna). Velikost vajíčka v čase byla 11,2. Mám strach ze současné situace, měl bych se obávat špatného vývoje těhotenství? Je hgch rychle rostoucí, je normální, že do 11. srpna se embryo neobjevilo na ultrazvuku? Děkuji předem za vaši odpověď.

Dobrý den! Hgh, který vyrůstáte, není rychlý, ale jak by měl. Embryo ve 100% případů by mělo být viditelné, pokud je velikost vajíčka 20 mm. Až do této velikosti nemusí být embryo viditelné. Na této stránce je zvláštní sekce pro konzultaci s lékařem a pacientem - sekce „konzultace“. Položením otázky tam je pravděpodobnost získání odpovědi na otázku brzy vyšší.

Dobrý den! 20 dní uplynulo od koncepce, HCG ukázala 7367ME / l. Řekni mi, je to normální výsledek? Je třeba zopakovat analýzu?

Dobrý den!
Řekni mi, je to normální nárůst? Je to trochu moc?
11. 7. 2016 - 6283
11.11.2016 -23206
Termín 6. porodnický týden

Dobrý den! Pokud vezmeme v úvahu pravidlo růstu hCG za malých podmínek - dvakrát za dva dny, pak jste v pořádku.

Dobrý večer !! Řekni mi, prosím, že hgch roste normálně nebo ne? Datum poslední menstruace je 23. březen 2016. 04гч 04/26 / 16-2101; hg 04.05.16-26033. HHG 05/14/16 - 82553.

Dobrý den! Růst hCG je velmi dobrý.

Dobrý den! Mám zpoždění 8 dní a hgch test ukázal 1,7 IU / l. Je možné, že hgc je dodán jiným?

Sotva. Možná se jedná o poruchu? Nedělejte si starosti a opakujte v dalších 2 dnech

Dobrý den! Opožděná menstruace bez těhotenství nezvyšuje hladinu hcch. Proto je takový výsledek se zpožděním zcela přijatelný. Pro konzultaci s lékařem na našich webových stránkách je uvedena sekce Konzultace. Ptejte se tam. Děkuji.

Ahoj, prosím, řekni mi, poslední M byl 23. května, cyklus byl 33 dnů, 27. června, hgch 606 medu / ml, 1. července 1891 medu / ml, je to normální nebo nestačí? Díky předem.

Dobrý den! Podle tabulek bych samozřejmě chtěl víc, ale těhotenství se vyvíjí pro každého individuálně, nechťme spěchat, abychom vyvodili závěry, dynamika je vyslovována, to znamená, že těhotenství se vyvíjí, za 3-4 dny si můžete provést analýzu.

Dobrý den! V minulém těhotenství, hgch vyrostl jako šílený, zvláště od 10,000 k 25,000 během 48 hodin (už ne brát to), v důsledku ST, to nebylo možné stanovit důvody.
V tomto těhotenství roste hgch také velmi rychle (i když pomaleji než naposledy), 21.05 - první den posledního cyklu, 20.06 - hgch 330, 22.06 - hgch 1579, 24.06 - hgch 3456, 01.07 - hgch 32230.
Podle všech tabulek a pravidel zdvojování se vše děje dvakrát rychleji.

Dobrý den! HCG překračující normu se může vyskytnout v případě vícečetného těhotenství, v případě nesprávně předepsaného období a v případě porušení těhotenství, jako je puchýřovitá smyčka, ukažte číslo svému lékaři.

Ahoj, řekni mi, že je důvod k obavám, třetí den zpoždění, 21. května 17, jsem prošel hCG 2101 a 25. května 1757, 2551. Je to normální nebo ne?

12. dubna - 1741
19.04 - 14738 (došlo k drobným indikacím, ultrazvuk těhotenství 5 týdnů 6 dní) srdeční tep 113 úderů
24.04 - 35144
26. dubna - 44473

Je zisk hgch normální?
Tam byl ST pro období 6 týdnů před rokem, zatímco růst hcch byl jako.
01.10 48544
02.10 66048 ultrazvukové palpitace 6 týdnů
11.10 61112 Ultrazvuk ST, 6 týdnů 1 den.

Dobrý den! Řekni mi, prosím, o dynamice hCG:
15 DPO - 92
18 DPO - 257. Progesteron 29.1

Dobrý den! Vzhledem k vaší historii, zase v hCG, zvýšení za dva dny by mělo být alespoň dvakrát, máte o něco více než dvakrát za tři dny, zvýšení není příliš intenzivní, ale k objasnění dynamiky, provést analýzu znovu.

Dobré odpoledne, můžete mi povědět o dobrém zvýšení dynamiky hCG nebo ne? 07,11 - 3748 mIU / ml., 09,11 - 6620 mIU / ml, 11,11 - 11 622 mIU / ml., Na ultrazvuku je termín 4-5 týdnů.

Dobrý den, ovulační test byl 16. - 17. ledna,
1. února hgch 513,
7. února 8966,
glukózy na toshchaku 5,5, (řekněme, že je třeba retake, pokud to také dá diabetes), T4 11,6,
inzulín 14.4
trg 2,56
inzulinrez. 3,5,
na-tpo 3,
existuje možnost dvojčat (u příbuzného manžela), ultrazvuku, který se konal 1. února, nic neviděli, myslím, že bych měl počkat nebo urgentně běžet (jen na krátkou dobu se obávat, je to nebezpečné). hgc upgradováno
nebo normální. nebo je to kvůli cukru. velmi znepokojen. Díky předem

Dobrý den! HCG ukázal 132,2 mME, zpoždění 8 dnů, prošel mnoha testy pro těhotenství, ukázal pozitivní výsledek. Bojím se mimoděložního těhotenství, ne nízkého hCG? Děkuji předem!

Dobrý den! Růst hCG Individuální, musíte se podívat na dynamiku, možná byla pozdní ovulace, pak je vše v pořádku.

Dobré odpoledne! Řekněte mi ve středu cyklu, HCG ukázal výsledek 99,5 (krvácení z krve, protože ve středu cyklu začalo bujné hnědé vypouštění), retake hgch v dynamice klesl na 84,8. Na ultrazvuku byla na levé straně 6 cm nalezena cysta, která jim po měsíci kontroly ultrazvuku neměla nic léčit. Vyřeší se sám. Řekni mi, až můžeš znovu naplánovat těhotenství?

Margot, Olga, pro vaše otázky máme zvláštní sekci o konzultacích. Zeptejte se tam, prosím, na odborníky.

Dobrý večer. Sdělte mi, prosím, 7037 mIU / ml po dobu 5 týdnů a 2 dny normální hodnoty. Ultrazvuk ukázal toto období?

Dobrý večer! Pomozte se vypořádat s úrovní hgch a určit datum.
První den poslední menstruace byl 01/21/15. Minuli jsme hgch 03/04/15 výsledek byl 1368,7, opětovně prošel 12.03.15 výsledek-9275.3. Analýzy byly provedeny v CMD.

Dobrý den! 16. den údajné koncepce hgch bylo 1261 jednotek, po 6 dnech - již 16101. Je dynamika příliš rychlá? Co to může říct? Díky předem.

Dobrý den! Poslední měsíc 01/23/15 27.02 hgch ukázal 74.24 a v neděli 15.02 proběhl hnědý výtok, jak jsem pochopil, že to bylo připevnění ovoce? 03/02/15 opět předal hgch 623.43Prosím, prosím, je to normální? Mám strach, protože jsem přežil zb. Před rokem děkuji!

Jaké je číslo první předané hgch? Roste. Už je to dobré

Dobrý den! S nárůstem gestačního věku se rychlost růstu hCG zpomaluje, v okamžiku, kdy se vám daří dobře.

Dobré odpoledne Řekni mi to prosím. Poslední měsíc byl 03.03.2016. cyklus je krátký - 25 dnů. měla začít dne 28.3.2016. Třetí den zpoždění (30.3.2016) jsem prošel hCG - 450. Pak jsem prošel 5. den zpoždění (04/01/2016) -950. Pak 10. den (04/06/2016) - 7730. Pak 12. den (04/08/2016) - 12 880. Pak 18. den (04/14/2016) - 40330. A 22. den (18.04.2016) - 64 329. Mám strach o poslední výsledek. po dobu 4 dnů se hCG zdvojnásobil (podle mých výpočtů by to mělo být 81 000 někde). Zpomaluje růst hCG? je to abnormální díky předem! Velmi znepokojený byl předtím zmrzlý. odpovězte prosím

Dobrý den! Zdvojení hCG je typické pro malá období, další růst se zpomaluje, aby se uklidnilo, můžete udělat ultrazvuk, abyste zjistili, zda embryo odpovídá gestačnímu věku.

Dobrý den! Udělal jsem analýzu, mám výsledek 82678 IU / ml, těhotná nebo ne?

Ano, jste těhotná. Pro konzultaci s lékařem na našich webových stránkách je uvedena speciální sekce Konzultace. Ptejte se tam. Děkuji.

Dobrý den Můžete mi, prosím, říct, zda je normální zvýšení hCG. Jsem velmi znepokojený, v listopadu loňského roku jsem měl dvě operace (léčbu cystadenomu z levého vaječníku, odstranění apendicitidy). V tomto cyklu bylo hodně stresu. Minulý měsíc začal 07.7.2016. Očekávané selhání menstruačního cyklu, na pozadí stresu. Po operacích byl cyklus 28-30 dní. 9. srpna, 5 testů, všechny pozitivní, druhý pruh je bledší. 11. srpna hladina hCG - 458,31 medu / ml. 15. srpna hladina hCG - 2132,08 medu / ml. 23. srpna hladina hCG - 14308,79 medu / ml. Na ultrazvuku plánuji, kdy bude 8 porodních týdnů.

Dobrý den! Máte dobrou dynamiku růstu hCG.

Dobré odpoledne Poslední měsíc 15.04
Den před hcg 55 zpožděním
O den později, 262, a po dalších 2 dnech, 1200
Růst byl zdánlivě dobrý, v 5 týdnech 6 dnů byl na ultrazvuku, bez tepu, embryo 2 mm oplodněné vajíčko 19 mm.
Po 4 dnech po 6,4 dnech opakujte ultrazvuk. Srdeční tep je. Plodové vejce 20 mm, embryo 6 mm.
Ale lékař neeviduje, říká, že těhotenství se nevyvíjí. A naprosté nedodržování termínů (za poslední půl roku se cyklus pohyboval a ovulace byla 16-19 dz.)
Co dělat a jak být! Dnes jsem prošel hghch na 33 dpo, co by mělo být (dpo všude, kde si myslím, že s 15 ds, jako doktor)

Dobrý den! v krátkém období se těhotenství neuskuteční stejně. Objevil se srdeční tep, což znamená, že těhotenství pokračuje. dát šanci plodu - pokud není předurčen pokračovat, zastaví se sám. A ultrazvuk v malém měřítku není často objektivní, není to vůbec nic, že ​​první ultrazvuk se doporučuje provést po 12 týdnech, aby bylo méně chyb a důvodů stresu.

Dobrý den! Cyklus 30 dnů. V den 33 hgch - 234,5. Při 37 - 857,6. Pa bylo 15 dávek. Je to dobrý zisk a kdy byste měli jít na ultrazvuk? Děkuji!

Dobrý den! Poslední menstruace byla 14. 9. 2015, další se předpokládala 12. 10. 2015. 12.10 - menstruace nepřišla, ale v dolní části břicha se objevila tolerovatelná bolest (obvykle tato bolest přichází v první den menstruace). Večer jsem si uvědomil, že má hrudník je velmi bolestivý, podezříval jsem to a rozhodl se udělat těhotenský test ráno. 13.10 - provedli zkoušku, výsledek ukázal dva proužky (jeden byl vysloven jasně a druhý byl matný), žaludek pokračoval v bolení po celý den 14.10 - provedl další test, výsledkem byly dva proužky (jeden byl vysloven jasně a druhý byl matný), po celý den žaludek pokračuje kňučet 15.10 - Já dělám třetí test, výsledek je dva proužky (jeden byl jasný a druhý byl nudný), rozhodl jsem se jít na LCD na schůzku s lékařem. Dívali se na mě na křesle a řekli, že tam byla eroze (když se dotkla lékaře, řekla, že mám malou krvavou krev), děloha byla rozšířena - ale nevidí těhotenství. Po židli jsme šli na ultrazvukové vyšetření - takže lékař vyšetřil dělohu a řekl, že těhotenství zatím neviděla, ale viděla velký cyst pravého vaječníku. Lékař řekl, že musíte projít testy, což je podezření na mimoděložní těhotenství. Po všech výše uvedených bodech mi bylo řečeno, abych přijel na recepci 19.10 a vydal pokyny pro testy, jeden z nich byl hCG. Analýza hCG prošla - výsledek je 686,4 mmo / ml. VUT do pondělí tak dlouho. Pomozte prosím - proč byla nutná analýza HCG a co lze z jejích výsledků určit.

Dobrý den! CG analýza je nutná k přesnému určení přítomnosti těhotenství v těle a předběžného závěru o tom, zda se jedná o dělohu. Máte těhotenství, možné, možná mimoděložní. Určení tohoto cíle napomůže dodávání hgch krve do dynamiky a ultrazvuku v dynamice.

Na této stránce je zvláštní sekce pro konzultaci s lékařem. Prosím, napište tam otázky.

V konzultační části lékaře jsem napsal svou otázku, ale bohužel se tam objeví okno (vaše otázka byla odeslána a čeká na schválení). Uplynuly však dva dny a nic se nezměnilo. Proto zde píšu, protože jsem nemohl spát ani jíst tři dny, jsem neustále na nervech.
Děkuji za vaši otázku.

Dobrý den Chci radu. Měla jsem zpoždění 3 dny, testy ukázaly pozitivní, po dvou dnech jsem začal další den rozmazávat něco hnědého, vypadalo to jako měsíc. Předal výsledek hgch 11,7 IU / l. Na ultrazvuku nic nenašel, co to mohlo být?

Dobrý den! Předal hCG 23.06 - 122.8me. 25. června - 152.1. Je to dobrý nárůst?

Dobrý den! Ne, zvýšení je malé, v počátečních stadiích každé dva dny se hCG zdvojnásobí v normálním těhotenství.

Dobrý den! Tato otázka souvisí s časným těhotenstvím. Mám 39 let, 8. těhotenství (5 potratů, úspěšný CS, potrat) Měla jsem měsíční období 7. srpna, ovulace přibližně na 17. DC 24. srpna (začal jsem užívat utrozhestan 200h1p + vitE + kyselina listová). Před zpožděním, hnědá mazanice začala asi za 3 dny, udělal jsem test a ukázal dva pruhy (přidal další urozhestan, hořčík B6). Přibližně 14 DPO
09/06/2016 HGCH - 187, ale tah se nezastavil a já jsem utrozhestan zvýšil o dalších 200;
09.09.2016 - 743;
16. září - 11,583;
09.21-33321.
Otázkou je, že mazanec nekončí, ale po močení je viditelný pouze na papíře, polštářek je čistý. 17.9.2016 byl uvracha a dal menší hrozbu (podíval se na židli) a jmenoval: tranexam pro 2 ^ 3r denně, hořčík В6 a multivitaminy. 09/20/2016 po ranním oblékání se stěna stala červenohnědou, byla jsem vyděšená a ráno a večer jsem přidala injekce ditsinonu. 21.9.2016 ráno byla omáčka obvykle hnědá, ale když se vaječný bílek protahoval, vytáhla tranexam, ale třikrát ho píchla dyingon, ve večerních hodinách se po další injekci dicynonu zatemnila. Brzy ráno začalo silné rozrušení s bolestí v dolní části břicha, vybití hnědé.
Výsledek ultrazvuku dne 09/22/2016:
- vajíčko - 1 (v děloze);
- velikost - 19 mm;
- ktr 3 mm (zárodečná záložka);
- žloutkový váček - 3,2 mm;
- chorion na zadní stěně;
- tón ​​je normální, není odpojení

Myslíte si, že takové ukazatele jsou normální a těhotenství postupuje, propouštění se nezastaví (vidím jen nažloutle hnědé a někdy hnědé pruhy na papíře, nejčastěji po použití toalety nebo ráno)? jestliže poslední menstruace byla 7. srpna, ovulace testy po 17. DC, hCG:
6. září 2016 - 187;
09.09.2016 - 743;
16. září - 11,583;
09,21-33321;
27. září - 55,108.
Byl bych vděčný za pomoc

Dobrý den! V současné době těhotenství postupuje přesně, ale propuštění během těhotenství by nemělo být míseno s krví. Může být mnoho důvodů, musíte se poradit se svým gynekologem osobně. Na dálku se takové problémy obtížně řeší.

Řekni mi, jestli normální růst hCG.16 dpo-269, 20 dpo-931

HCG kalkulačka

Kalkulačka růstu hCG vám pomůže rozluštit krevní test, sledovat rychlost růstu hormonu a určit dobu trvání těhotenství. Mějte na paměti, že za účelem řádného posouzení růstu hCG by měly být testy prováděny ve stejné laboratoři, protože je to způsobeno použitím různých činidel a výzkumných metod.

Vypočítejte délku hCG těhotenství

HCG - lidský choriový gonadotropin začíná být produkován v 6-10 dnech po početí. V prvních týdnech se hormony v průměru každé dva dny zdvojnásobí (48-72 hodin). S rostoucím gestačním věkem se rychlost zpomaluje, a když dosáhne 1200 mU / ml, hormon se zdvojnásobuje každé 3–4 dny (72–96 hodin), více než 4 dny je nutné po 6000 mU / ml zdvojnásobit. Maximální koncentrace hCG dosahuje 9-11 týdnů těhotenství a pak jeho hladina pomalu klesá.

Pomocí tabulky můžete vypočítat přibližné trvání těhotenství.

HCG kalkulačka

Kalkulačka hCG pomůže rozluštit výsledky krevního testu pro hCG v průběhu dnů od data početí, přenosu embrya (po IVF) nebo zpoždění, určit stáří gestace a vyhodnotit rychlost růstu hladiny hormonu.

Období zdvojení hCG v těhotenství singleton

HCG začíná být produkován již 6-10 dní po oplodnění vajíčka. V prvních týdnech by se hladina hCG měla zdvojnásobit přibližně každé 2 dny. S přibývajícím trváním těhotenství se jeho růst zpomaluje - když dosáhne 1200 mU / ml, hCG se zdvojnásobuje každé 3–4 dny (od 72 do 96 hodin) a po 6000 mU / ml se průměrně každých 4 dny zdvojnásobuje (96 hodin).

PM - datum poslední menstruace.
DPO - dny po ovulaci.

Koncentrace hCG dosahuje maxima v 9-11 týdnech gestace, poté se hladina hCG začíná pomalu snižovat.

HCG u vícečetných těhotenství

S vícečetným těhotenstvím se obsah hCG zvyšuje úměrně počtu plodů a v průměru jsou hodnoty hCG u těhotných žen s dvojčaty (trojčata) obvykle vyšší než u ostatních těhotných žen současně.

Laboratorní standardy a uživatelské výsledky

Sazby hCG v různých laboratořích se mohou lišit. To je způsobeno použitím různých výzkumných metod, činidel a dalších faktorů. Aby bylo možné správně posoudit růstovou dynamiku hormonu, je nutné provést výzkum v jedné laboratoři a vyhodnotit výsledky ve vztahu k normám této laboratoře. Kalkulačka hCG vám umožní vyhodnotit vaše výsledky ve vztahu k normám různých laboratoří:

Výsledky ostatních uživatelů v grafu se mohou lišit (v závislosti na normách laboratoří), obsahují chyby (například nesprávně zadaná data).

Pro Více Informací O Typy Alergií