Hlavní U dětí

Nutrilon Pepti Allergy - stojí za to pokračovat?

Mobilní aplikace "Happy Mama" 4.7 Komunikace v aplikaci je mnohem pohodlnější!

Buck výsev výkaly předal?

Ne, byli jsme posláni do KVD pouze pro krev a škrábání kůže. (

Vzdát se. Měli jsme to tak, že se ukázalo, že ten staf. Zacházeno a všechno šlo

Řekl vám pediatr nebo jste se v laboratoři vydali?

Pediatr směřoval. Ale pokud ne přímo, otočte se sami

Ne, byli jsme posláni pouze krevní moči a pak k očkování. Všechno ostatní je již dětský dermatolog v KVD.

Jsme na plný hydrolyzát od tří měsíců. Když začal hydrolyzát dávat, zdálo se mi, že nám tato směs nevyhovuje, protože nedošlo k žádnému zlepšení a zdálo se, že se objevily nové vyrážky, ale hydrolyzát funguje. Je nutné, aby všechny nahromaděné alergeny vyšly ven, proces můžete urychlit tím, že poskytnete sorbent (Enterosgel nebo Polysorb). Po 3,5 týdnu jsme zcela očistili kůži, přibližně po začátku krmení hydrolyzátem. Před zavedením doplňkových potravin nebyly pozorovány žádné známky alergie ani skvrny.

Polysorb dávají a antihistaminika, my jsme ještě nedokončili kurs... A jaký máte hydrolyzát? Má dítě nyní alergické reakce?

Začali jsme s Frisopepem, ale nepřišel k nám, byla od něj silná tekutá stolička, do nemocnice, vzala směs do nemocnice, zastavila se na Nutrilon pep gastro, a pořád to jí. Tam je alergie, to nezmizelo nikde, strava je velmi skromný, krok doleva se nalije doprava. Zavedení doplňkových potravin je obecně samostatným tématem... zdálo se mi, že se nalévalo na všechno, před 6-6,5 měsíci, nezačíná, u alergiků, tím lépe, čím je střevo poškozeno alergeny, enzymy jsou později tvořeny než u jiných dětí. Až do teď, nemohu vstoupit do stravy ryb, slepičí vejce, chléb, dobře, mléčné výrobky a hovězí maso je pochopitelné, červená zelenina a ovoce, také nalévá okamžitě. Doufám, že projdou alespoň tři roky...

Oh, jak: (přeji vám sílu a trpělivost a zdraví dítěte! Pravděpodobně budeme čekat na položené 3-4 týdny, dobře, pokud to nezačne (ale doufám, že výběr alespoň směsi je u konce.) A výsev tanku Vezmeme to, jak bylo doporučeno výše, možná existují i ​​jiné důvody a nemyslím si, že to budeme mít před šesti měsíci o doplňkovém jídle, v úterý máme 5 a minimálně 2-3 týdny na sledování reakce na směs.

Máte nějaké alergie? Ne na protein kravského mléka?

Na něj. Vzpomínám si, že se vám líbí na Frisopepe? Dermatolog nám řekl, že musíme vyzkoušet, vybrat, ale abychom pochopili, zda to půjde nebo ne - jíst 3 týdny… A já jsem v potížích. Nechci jezdit každý týden z jednoho do druhého a také se bojím křížové reakce na kasein, ale na druhou stranu vím, že to nebude horší po tom... Obecně jsem v smutných myšlenkách. (

Jsme alergičtí na peps od března. Zkusili jsme frisopep, bylo to hrozné. Někdy jsou na Nutrilonu nové skvrny, ale nevážím je ke směsi, zdá se mi, že jsou sami. Ale s nástrahou pevně, všechno, co jste se snažili, kromě cukety, nalévá (

Nakonec jsem se rozhodl, že se neodtrhnu, ne riskuji a znovu... novou směs - stres. S různým úspěchem doposud, 3 dny obecně, čistý-čistý šel a tyto skvrny zmizely, dnes opět na čele a na zádech. Také jsem rezignoval na to, že se stejně objeví, takže jsem to neudělal. Stačí počkat a pokusit se minimalizovat... (

Žádné alergie!

lékařská referenční kniha

Recenze alergií na Nutrilon peptidovou směs

Moje dcera je nyní 4 měsíce stará a už dva měsíce bojujeme s alergiemi. Upřímně řečeno, nemyslel jsem si, že bych se setkal s takovou katastrofou, ale bohužel... Od třetího měsíce jsem krmil dítě Nestozhen-1 prebiotiky a všechno bylo v pořádku, byl jsem spokojen s cenou a kvalitou směsi, dítě pravidelně chodilo na záchod v normální barvě a problémy s křeslem nebyly. Po měsíci konzumace této směsi se levá tvář (pouze jedna) začervenala na dceru a v této době jsme užívali Gelisalův sirup proti kašli, když dítě kašlelo. Když přišli k rutinnímu vyšetření pediatrovi, doporučila, abychom přestali pít sirup a jeli do hypoalergenní Nan 1. Přepnuli jsme. Dítě přestalo chodit na toaletu a křeslo se stáhlo hnědým odstínem. Líce neprošlo a začalo strašně svědit. Po týdnu krmení dítěte Nan GA jsme se rozhodli přejít na alergii na Nutrilon Pepti. Postupně přechází do jiné směsi a nahrazuje jedno krmení denně. Všiml jsem si, že přešli na Nutrilon, aniž by doporučili svého pediatra, protože ho brzy na recepci nevidíme. A tato směs nám byla doporučena lékařským zástupcem obchodu Buslik a já sám jsem už četl hodně na internetu. Líce začalo trochu přecházet, ale po několika dnech se zarudnutí opět vrátilo a překonalo i pravou tvář. Teď máme červené a suché obě tváře. Již dva týdny jsme seděli na alergii na Nutrilone Pepti, ale zatím nevidím žádné výsledky zlepšení. Před dvěma dny jsme byli na další plánované inspekci. Abych byl upřímný, nemáme pediatra, takže jsme se sešli s vedoucím pediatrie. Nakonec se říkalo, že se směs nemění, předepisují Mezim, Smektu, Fenkrol. Řekli, že si koupí krémovou společnost Olathum. Tento lék jsem ještě nenašel v lékárně, rozmazal jsem si tváře ochranným krémem proti zarudnutí Bubchen (to nezanedbává zarudnutí). Oni také říkali, že vaří směs v lahvové vařené vodě (ačkoli si nestěžuji na vodu z mého kohoutku, tam je žádný pach nebo nepříjemná chuť). Prošli jsme zkouškami, po týdnu jdeme na recepci hlavy a před námi čekáme na návštěvu alergika. Zde jsme v této fázi řešení alergií.
Zajímalo mě mnoho mumií na toto téma, někdo, kdo se přestěhoval do Člověka bez pilulek, pomohl okamžitě zapomenout na alergie, někdo přešel na drahou směs Nanny na kozí mléko a někdo z nich právě vyrostl.
Mommies, kteří přežili nebo překonali alergie u svých dětí, řekněte nám, jak to bylo, podělte se o své pozitivní zkušenosti. Myslím, že toto téma trápí spoustu lidí na těchto stránkách. Díky předem.
P.S. Také slibuji, že se podělím o pokračování boje proti této infekci zvané alergie.

Odpovědi (strana 1 z 1)

a tady jsme alergičtí na mléko, tedy na sekundární nesnášenlivost na mléko. někde v měsíci jsme se dostali do nemocnice, pupek se nezhojil a dysbakterióza se zhoršila a horší, váha se úplně zastavila, průjem se stal tmavě zeleným, pěnivý, častý (10-14 krát denně), červeně pruhovaný, ale ne esence v tomto. Když jsme se dostali do nemocnice, předepsali jsme antibiotika. Zde je antibiotikum a vymyje se z flóry bakterie, které byly zodpovědné za zpracování mléka. Zpočátku bylo všechno normální, byli jsme dokonce propuštěni z nemocnice, ale poté, co uplynul týden, dítě začalo zvracet po každém krmení, samozřejmě jsme byli vyděšeni a zavolali sanitku, byli jsme odvezeni na oddělení infekce. Zde jsme analyzovali a provedli tuto diagnózu - sekundární intoleranci mléka (nedostatek mléka). Musel jsem se vzdát kojení a přejít na směs NAS bez doprovodu, dítě se okamžitě zotavilo, začalo přibírat na váze, zvracel, dobře jedlo a spalo. Někde za půl roku pediatr řekl, že se vyplatí držet dětskou výživu ve výživě dítěte, protože bakterie by se už měly zotavit, vyzkoušeli to - nezkoušeli to lépe, po 2 hodinách začali zvracet, zvracel asi 6krát a večer o obviněném. Poté jsem požádal, abych byl otestován, když byly výsledky připravené, překvapili mě, flóra mého dítěte byla kompletně obnovena a dítě můžete bez obav a rizika přenášet do mléka. Druhá jízda nebyla korunována úspěchem, opět jsme zvraceli, po chvíli, díky bohu, že směs dala docela dost (asi 15-20 ml). Po tom všem jsem svému pediatrovi řekl všechno a s dobrým pohledem, když jsem se na mě podíval, nevěděl, co mi říct, všechno, co mi stačilo, aby ho poslal na schůzku s gastroenterologem. Teď už máme téměř rok, není to způsob, jak se můžeme dohodnout s gastroenterologem, někdy na dovolené, pak přestat, ale teď jsme na dietě bez mléka.

zabýváme se také alergiemi. Ošetřená alergie Frisopep. Po 1,5 týdnu byly výsledky. Pak, když byly vyrážky úplně pryč, začali jíst na kozě. Za prvé, md mil koza, protože když Frisopepe byl celý protein byl nutný, a ve Frisopepe hluboký hydrolyzát. Postupně přešli na Kabritu, protože to bylo o něco levnější a dítě nepotřebovalo víc, jen proto, že si koupili vitamíny a minerály. Byl bych rád, kdyby ti to pomohlo. Prošli celou hrůzou. Později začali pít antihistaminiku na bázi cetirizinu, jednoho z jejich populárních, Zodaku, Parlazina a dalších.

MW je nyní jíst alfaru alergie.Pokud peníze dovolí.Já důrazně doporučuji přečíst na nete!

Bylo to stejné, zčervenal jednu tvář, nakrmil kyselý mléčný bellaktom a všechno zmizelo, jakmile znovu představila obvyklou směs, znovu se začervenala. Proto jsem dlouho krmil 50/50

Možná, že reakce nebyla tak silná, ale také prošla, když přešli na IR. protože mé mléko je pryč a to je vše. Pak jsou tváře červené a tělo také vylévá. Byla pozorována dieta, ale na mléko nebyla žádná reakce. Koupel v bylinkách a dětská kosmetika aloe-line pro citlivou pokožku. Zčervenání prošlo, kosmetika na přírodních surovinách, což je velmi důležité pro alergie. Ale co se týče vody, vzal bych si vyčištěný pro dítě, projeli jsme, když tyto problémy začaly.

Uloženo pouze NAS fermentované mléko do 6 měsíců. pak přešli na Bellakt kyselé mléko. Brzy 2 roky, ale tváře zčervenají v mléce, takže budeme pokračovat v konzumaci směsi místo mléka, i když NL je nízkolektivní Bellakt. A až do roku pouze KM. Zkusili všechno, jen pomohl. Někteří říkají, že to nemůže být ve všech krmivech, ale to není, nemá to vliv na kyselost, tak pojmenované, protože obsahuje bakterie mléčného kvašení, + nebudou žádné problémy s židlí. Nepokoušejte se, je to kontrolováno mnoha mými přáteli, pro mléčnou bílkovinu nebude žádná alegrie, protože je rozdělena do směsi kyselého mléka. Za pár dní všechno projde.

Moje dcera se narodila alergicky od narození, ale byla na stráži, tak jsem si jen upravila menu, jen jsem vám chtěla poradit na tvářích se stěrkou, která se hojí rány, ale myslím, že je to víc než špatné počasí a aplikuje se jako film..

Pokud budete sledovat svůj příběh, máte alergii na lék... ale proč změnit směs?

Je to radost, že mám tři dcery... Krásné malé oči a baculaté tváře... Veselé úsměvy a sonorický dětský smích... A tito malí muži jsou VE SVĚTĚ VŠECHNY.

koupit losterin. to není příliš drahé za peníze. prodává v zelených lékárnách. smetanu z masového typu bybchen zarudnutí nelze odstranit. někde jsem ho viděl i ve dvou internetových časopisech v Minsku.

Moje dítě také trpí alergiemi na směs Bellakt. Jenže my jsme neměli červené tváře, ale celé tělo nemělo „živé místo“. Pak jsem byl trápen, vzpomínám si, když pediatr viděl, že je zděšen, a vylil ho tak přes noc, byli jsme staženi asi 1 měsíc. Sláva Bohu prošla, ale pediatr nám sdělil, že pokud jsme během určeného období tento kecy neodstraňovali, museli bychom si vzít hormonální přípravky nebo balnitsu. “„ Ano, okamžitě jsme směs nahradili. někdy na těle suché, to jsou důsledky této strašné alergie ui Brzy se uzdravte. Mimochodem, měli jsme 2,5 měsíce.

Nyní máme 6 měsíců. Sedíme na směsi Alphare téměř 2 měsíce. Po celý měsíc nedošlo k žádnému zlepšení, ale nedošlo ani k žádnému zhoršení. A teprve o měsíc později začaly kůry na tvářích klesat a svědění se zastavilo. Ale! Naše tváře nejsou očištěny, jak bychom chtěli. Ano, lepší než to bylo, ale daleko od ideálu. Abych byl upřímný, očekával jsem, že nejlepší účinek z kombinace Alfara na tento druh peněz. Možná bude nutné tuto směs krmit po dlouhou dobu, aby byl obličej dítěte zcela očištěn. Bude to velmi nešťastné, pokud se ukáže, že je to plýtvání penězi...
Mimochodem, Nutrilon Pepti je směsí alergií, máme strach z toho, co se stalo s tvářími: byly pokryty hnědočervenou kůrou, jako by nesly obličej na asfaltu... Nevím, jak byla směs použita k léčbě potravinových alergií, ale všechno se ukázalo jako opačné. Horor, ne směs!
Vynikající pomáhá mluvčí, který je předepsán pediatr. Je založen na oxidu zinečnatém a dimedrolu. Odstraňuje zarudnutí dobře, ale to je samozřejmě jen dočasné, takže ho musíte pravidelně potírat.
Dobrá emulze ze zdravotnické řady Topikrem pro kůži náchylnou k alergickým projevům. Dokonale hydratuje tváře a činí je měkkými jako prdel v dětech...
Děkuji děvčatům, které se odhlásily, vidím, že každá máma má svůj vlastní boj s alergiemi.
Budeme i nadále jíst, zatímco Alfara, ale chci se z ní dostat tak moc, to bolí moc, drahý...

Teď máme 6 měsíců. Sedíme na směsi Alphare téměř 2 měsíce. Po celý měsíc nedošlo k žádnému zlepšení, ale nedošlo ani k žádnému zhoršení. A teprve o měsíc později začaly kůry na tvářích klesat a svědění se zastavilo. Ale! Naše tváře...

Dobrý den! Řekni mi, prosím, dlouho jsi krmil Alfarovo dítě a měl jsi nějaké alergie?

Nyní dávám mému dítěti Nutrilonovi alergii na pach, ale z toho vyrážela vyrážka po celém těle a na tvářích jsou kůry suché. Na Nan také vylévala HA.

Dobrý den! Řekni mi, prosím, dlouho jsi krmil Alfarovo dítě a měl jsi nějaké alergie?

Nyní dávám mému dítěti Nutrilonovi alergii, ale z toho šla vyrážka po celém těle a na tvářích kůry...

Směs jsem dal na 3 měsíce do Alfaré. Tento efekt byl dlouho čekán, byly i chvíle, kdy jsem pochyboval, že by tato směs pomohla mé dceři. Ale po 2 měsících konzumace Alfary se jí tváře doslova vyprchaly před očima za 2-3 dny. Pro mě to nebyla jen radost, ale neskutečné štěstí - vidět tváře mého dítěte čisté a hezké...! Další měsíc jsme seděli na Alfar a pak pomalu a opatrně přešli na hypoalergenní směs Humany. Teď to jíme.

Elizabeth, rád bych vám: pokud vidíte zhoršení z Nutrilon Pepti Allergy, pak ji přestaňte dávat dítěti a přejděte na jiný hydrolyzát: Friso, Alphare nebo směs kozího mléka. Nevím proč, ale Nutrilon se k nám ani nedostal, ale jen to zhoršilo...

A ujistěte se, že léčit mast nebo krémové vyrážky, koupat se ve vodě s řetězcem, dostatek čerstvého vzduchu. Antihistaminikum by mělo být užíváno s lékařskou směsí (například Fenistil nebo Parlazin), ale toto je doporučeno pouze vaším pediatrem.

Neříkám, že jsme zapomněli na alergie. Někdy posypeme některými produkty, když představím malou nástrahu. Ale! Tyto vyrážky v podobě malé pupínku nebo červeného bodu nejsou ničím ve srovnání s hroznými krustami, které byly na tváři mého dítěte!

A proč jste tak kategoricky opustil směs NAS? Naše dítě mělo také zácpu a my jsme začali dávat skrze krmení kyselého mléka NAS. a problém je pryč. na děti nemusí experimentovat.

Ten, kdo chce, hledá příležitosti, ne důvody.

Moje dcera z druhého měsíce měla první známky alergie, objevila se před abstrakcí, je jí pět let, takže se to nezdálo alergie, postupem času ji vyměňovala za druhou, dělaly testy, téměř všechny produkty a zvířata, ale ukázalo se, že je to jedno. První, kterou jsme zažili za dva měsíce, na divoké růže. To, co by se zdálo, ale stalo se takhle, neudělám nic konkrétního, čekám, až vyrostou… šli k moři, podstatně se zlepšili, na chvíli čistím alergenní produkty, pak se tiše vrátím, abych mohl produkovat emotikony. jednoznačné tabu. Za dva roky dítě přesně vědělo, na co je alergická, a když jí byla nabídnuta čokoláda, jasně vysvětlila, proč by ji neměla pít a proč ji nechce brát.

jsme hrozné alergiky, jako je jíst něco, co se okamžitě nerozlil (to bylo, když jsme byli na GW). Poté pili kapky fenistilu... jak jsem byl mučen, teď už není na GW, t-t. Jsem unavený z toho, že nejím nic, krmil jsem do kůry různé směsi. Mléko, včetně Nan hypoalergenní. To nepomohlo, odstranil všechny mléčné kaše (mléko), představil kozu, dal kozí směs (na kozí mléko), a koupil kozí mléko, vařené a vařené kaše, zarudnutí a suchost začala odcházet z tváří. Pediatr doporučil Advantanovi smetanu, ale teď jsem se bál rozmazat, protože je hormonální. To je, když se objeví jasně červené skvrny. Žádné ovoce a bobule kromě borůvek...
Snažil jsem se Bellakt, tak vylil, aby ambulance byla volána, tělo bylo pokryto takovou kůrou, jako by to bylo spálené... hrůza, to bylo odstraněno téměř měsíc, a na genitálie.... krém byl vyroben z bobkového listu. hrůza... Bůh takovou obnovu znovu zakazoval

milující maminka její malé dětské panenky))

V žádném případě neprovádějte experiment, moje dítě má atopickou dermatitidu od narození, protože a já a můj manžel jsou alergičtí. Kdysi jsme přišli na dobrého specialistu (PhD), který jedl psa pro dětské potravinové alergie a dokonce vyvinul výživový program. A tak zakázal dítěti namazat kůži něčím jiným než Advantan mastí, nemůžete se vykoupat v různých kůžích, pouze mýdlo pro děti a hypoalergenní šampon Oylan (je speciálně navržen pro atopické děti). Přinesl jsem to z Polska, ale můžeme si od nás koupit i na internetu, jako např. (//Giz.by/brands/Oillan/). Mimochodem, jedeme hypoalergenní NAN již po dobu 6 měsíců, s židlí pah-pah se všechno zlepšilo, i když zpočátku také trpělo dlouhou dobu a také alergie se zácpou.
Obecně platí, že nikdy nechodím k dětským lékařům na okresní klinice, pouze za očkování, nedůvěřuji jim, ani je nezabíjím, i když přiznávám, že někde na klinikách jsou dobří lékaři, ale o nich jsem neslyšel. Ve vašem případě musíte hledat dobrého alergika. Hodně štěstí.

A proč jste tak kategoricky opustil směs NAS? Naše dítě mělo také zácpu a my jsme začali dávat skrze krmení kyselého mléka NAS. a problém je pryč. na děti nemusí experimentovat...

Souhlasí. Také my jsme měli častou zácpu na začátku recepce Národní akademie věd GA a pak začali Bellakt CM dvakrát denně (ráno-večer) a vše se vrátilo do normálu.

A proč jste tak kategoricky opustil směs NAS? Naše dítě mělo také zácpu a my jsme začali dávat skrze krmení kyselého mléka NAS. a problém je pryč. na děti nemusí experimentovat...

Nejsem, že kategoricky odmítl mix NAS. Stalo se tak, že žádný z lékařů mi včas neřekl, že problém se zácpou z hypoalergenního NAS by mohl být opraven fermentovaným mlékem. Proto jsem šel na druhou stranu - přešli na Alfar a všechno fungovalo.

: Mluvené. Také jsme měli časté zácpy na začátku recepce Národní akademie věd GA, a pak začali dát Bellakt CM dvakrát denně (ráno-večer), a vše se vrátilo do normálu...

Pokud jde o Bellakt... Omlouváme se, ale v této společnosti nemám důvěru. Jednou jsme se pokusili Bellakt, z něho bylo moje dítě červeno-tváří Santa Claus. Protože Bellaktom se rozhodl, že už nebude experimentovat.

Ale každé dítě má svou vlastní směs, Bellakt je vhodný pro někoho.

: Pokud jde o Bellakt... Omlouváme se, ale v této společnosti nemám důvěru. Jednou jsme se pokusili Bellakt, z něho bylo moje dítě červeno-tváří Santa Claus. Protože se Bellaktom rozhodl, že už nebude experimentovat...

Přistoupil k mému, dokonce i s velkým potěšením, že jí než NAS. Žádné alergické reakce. Obecně se jedná o chuť a pokus a omyl. Jednu věc jsem pochopil, většina z nás má předsudky vůči běloruskému zboží, i když v zahraničí preferují výrobky našich výrobců.

: Směs jsem dal do Alfaré po dobu 3 měsíců. Tento efekt byl dlouho čekán, byly i chvíle, kdy jsem pochyboval, že by tato směs pomohla mé dceři. Ale po 2 měsících jíst Alfarovy tváře...

Díky za radu! Když jsem přenesl do směsi alergií na Nutrilon peptid, první dva dny dítěte padly. Chtěl jsem si vyzvednout další směs, ale četl jsem, že se nedá drasticky změnit směs. Obecně jsem se rozhodl trochu počkat a já hle, já krmím 7. den a vyrážka zmizí! Doufám, že všechno bude pokračovat dobře. Židle je jistě méně častá, 1-2 krát denně, ale my již představujeme doplňkové potraviny.

Fenistil nové kapičky nám nepomohly, dali jsme si krém Oilatum (líbilo se mi to více než Physiogel, a dokonce levnější). Plavat v sérii.

: a tady jsme alergičtí na mléko, tedy na sekundární nesnášenlivost na mléko. někde v měsíci, kdy jsme se dostali do nemocnice, se pupek nezhojil a dysbakterióza se zhoršila a horší.

S námi na Frisu, předprázdněném........ přešli na Frisa, ale... pravidelně se objevovala vyrážka. Postupně přecházíme na NORMÁLNÍ APTAMIL 1 (od narození do 6 měsíců) a pah-pah........ vše je ještě super. Koupili jsme si alergii na Aptamil a obvyklou HA, ale...... nepotřebovali nás. I když také nesnášejí nestrávenou bílkovinu krav..... Doktor byl překvapen. Proto.......... zkuste.......... může a některé z vašich drobků fit

Dobrý den Moje dítě šest měsíců. Také jsme byli na Nutrilon Pepti Allergy, nyní přešel na Bebilon (to je polský ekvivalent). Byla to alergička, přisoudila nám hormonální mast, abychom odstranili zarudnutí (to bylo všechno červené - tváře, pod koleny, genitálie), ale protože tato mast se doporučuje pro děti od 3 let, koupila si místo toho Advantan. Za pár dní sundal všechny zarudnutí. Byl jsem s ním spokojený. A dermatolog doporučil Pimafukort masť (také obsahuje hormon), ale také dobře pomáhá.

Dobrý den, máme dva měsíce, od narození na smíšené jídlo, okamžitě jsme měli alergie, ale hned jsem tomu nerozuměl, protože doplněk byl malý. Snažili se Bellakt, Nestozhen, Nan (hypoalergenní a trojnásobný komfort), všechno je dobré na pár dní s novou směsí, pak všechno následuje stejný scénář (červené tváře, hrozné kolika v noci a odpoledne, plyn, neklidný spánek, nejhorší je zácpa 2) -3 dny) na to, co náš pediatr říká, že je normální na smíšeném krmení

Směs konvertibilního zlata na kozím mléku nám pomohla, všechno trvalo jeden nebo dva dny, tváře se zbledly, bříško přestalo bolet, stolička se vrátila do normálu a hlavně se začala spát v noci a objevila se dobrá nálada. cokoliv je hydrolyzovaná bílkovina krávy stále kravským proteinem a pokud je alergie, pak nikam nechodí a my jsme jedli hypoalergenní po dobu dvou týdnů a všechno bylo relativně dobré, ale alergen se nahromadil a jeden den ráno (((((((

Kabrita je jistě drahá směs, ale nic není škoda pro zdraví dítěte, a samozřejmě se snažím vrátit co nejvíce z HB... a díky alergii nám fenicyle pomáhá, může být poskytnuta od narození

Můj syn byl alergický na Bellakt, přešel na Frisolak, účinek se projevil po 1-1,5 měsících od začátku směsi: přestal se třít a staré prvky vyrážky a zarudnutí pomalu vymizely. Zvedl směs na dlouhou dobu, a NAS se snažil a Nestozhen. Když byl problém úplně-dal na noc 1/4 suprastin, zmírnil svědění a podráždění kůže.

Také my jsme byli alergičtí, Nutrilak byl zachráněn hypoalergenní a kapky alergie. Nyní je vše v pořádku, dcera je již čtvrtým rokem. Z ostatních dvou směsí si vzpomínám, že na rukojeti byla vyrážka, dokonce i kůra, ale nebyl tam žádný nturilak. Koupil na radu pediatra.

31. října 2012, 18:08

Pediatr byl dnes u pediatra navržen na změnu směsi na alergii na nutrilonový peptid. Kdo má nějaké recenze o této směsi, a pak v nete, že psát, že směs není moc dobrá, děti jí špatně.

Co souvisí s výběrem směsi v předchozím záznamu.

Kdo může číst zajímavě.

31. října 2012 18:11

Je hořká, dítě ji může odmítnout jíst, navíc ji nelze uchovávat déle než 1 měsíc.

3. dubna 2013 22:08

jak ne? Allergol Řekl jsem jí, aby se živila poslední! A co dělat? jsme trochu alergičtí

21. března 2013 19:49

Specialista Nutrilonu mi řekl, že můžete na této směsi sedět 0 nebo více let, že je připravený, opevněný a tak dále. máme strašnou alergii na kravské bílkoviny, takže jsem musela koupit tyto šíleně drahé směsi... jí poprvé, a jí ttt dobrý, navzdory chuti a vůni... nejsilnější erupce po 2 týdnech... Nevím, jak skočit z této směsi opět sypané...

3. dubna 2013 22:09

a jak moc na něm sedíte? je to zlepšení! teď jsme jedli bez laktózy.

3. dubna 2013 22:16

sedíme od 6. února, brzy měsíc bude... drahý uh... možná je šance jít na hypoalergenní Nutrilon, ale děsivé ((((nejsilnější vyrážka vlevo, ale někdy i trochu sypání, rozmazává trochu Advante s baby krémem bübchen a míjí... syna) jíst dobře... ttt... a táta teď pracuje jen na směsi (((((oni prošli analýzou stafloku, dysberteriózou, čekáme na výsledky... to může být stále vyrážka...)

3. dubna 2013 22:31

Také jsme vyléčili hned stafilokok! k článku, alergolch mi řekl, že když jsem byl alergický, který sedí na pepř vzlyká mi dává měsíc-dlouhé kompinsatsiyu! (hádka, pokud je spousta chyb! dítě se nedostane na knoflíky) alergolok dělá diagnózu, zda pediatr dává výpis! Já sám přesně nevím, jak to všechno nazývat!

4. dubna 2013 00:04

Už jsem to slyšel, bylo by nutné sbírat certifikáty, chodit k alergikovi... k našemu hloupému pediatrovi))))) takoví blázni v práci na klinice, řeknou vám, jako by platili z kapsy...

"Nutrilon Pepti Allergy" - terapeutická směs v reakci na protein kravského mléka

Není vždy možné, aby žena kojila dítě, i když je to nejlepší volba pro dítě. Mladá matka musí vyzvednout směs pro umělé krmení. Rozsah je velmi různorodý, ale velmi často děti trpí alergickými reakcemi na bílkoviny kravského mléka. V tomto případě pediatři předepisují terapeutické směsi, z nichž jeden je "Nutrilon Pepti Allergy".

Funkce směsi "Nutrilon Pepti Allergy"

Základem této směsi je hydrolyzovaný protein, tj. Bílkovina, rozdělená na dítě bezpečně ve velikosti a hmotnosti částic. Zpracovává se na pracovištích enzymy, což je považováno za zcela bezpečné pro děti se zvýšenou senzibilizací na kasein od narození.

Dětská vyrážka na CTM

Vzhledem k nezralému zažívacímu systému dochází u dětí k alergickým projevům bílkovin kravského mléka. Taková reakce se objeví buď poté, co mléčné výrobky spotřebuje přímo dítě, nebo poté, co maminka konzumovala výrobky s obsahem mléka. Vyznačuje se vyrážkami na kůži, svěděním, změnou frekvence a konzistence stolice, vrtošivostí, častou regurgitací, těžkou tvorbou plynu, bolestí v břiše.

Když se tyto příznaky objeví, pediatři předepisují úplné vyloučení mléčných výrobků a jejich derivátů. Pokud je dítě umělým umělcem, je nutné ho převést na lékařskou kompozici. Dieta bez mléka je sama o sobě lékařskou událostí a směs vám umožní vytvořit kompletní dietu pro vývoj a růst dítěte.

Vzhledem k úplné hydrolýze proteinu se již nevytvořený organismus novorozence nenačte, naopak příznaky alergických reakcí jsou vyhlazeny.

Důvody pro zavedení směsi

Stává se, že matka nemá dostatek mateřského mléka nebo zmizí, pak zkušený lékař vybere směs, která je vhodná pro konkrétní dítě, s přihlédnutím ke všem aspektům jeho stavu. Terapeutické formulace mohou být předepsány v následujících situacích:

  • patologie trávicího systému;
  • chirurgické zákroky;
  • onemocnění, která způsobují nefunkční absorpci proteinů a tuků;
  • střevní zánět;
  • syndrom krátkého střeva;
  • ulcerace v zažívacím systému;
  • alergické reakce na zavedení jakýchkoli produktů;
  • senzibilizace na mléčné složky.

Složení

Hypoalergenní směsi jsou rozděleny:

Při projevu kožních reakcí lékař předepisuje pouze terapeutické kompozice. Precitlivost na atypické imunitní reakce předepisují preventivní směsi. V obou případech je základem hydrolyzovaný protein, ale v profylaktických kompozicích je částečně štěpený a v léčbě zcela.

Protein má dlouhou molekulu, která způsobuje atypickou reakci těla. Kompletní hydrolýza proteinů znamená rozbití molekulárního řetězce na nejmenší částice, které jsou při požití do dětí snadno stravitelné a nemají negativní účinky. Čím větší velikost a hmotnost molekuly, tím závažnější a rychlejší bude reakce. Částečná hydrolýza proteinu je zkrácením molekulárního řetězce.

Směs má výjimečné složení pro své složení a vlastnosti, co nejblíže mateřskému mléku.

Dětská výživa obsahuje: hydrolyzovaný koncentrát syrovátkového proteinu, maltodextrin, směs olejů, prebiotika, ester kyseliny citrónové, mono- a diglyceridy mastných kyselin, minerály, rybí olej, cholin, komplex vitaminů, taurin, mikroelementy, inositol, nukleotidy, L-karnitin.
Funkce krmení

Je nutné zavést novou složku do stravy z malých dávek, postupně zvyšovat její množství. Pokud má dítě vyrážku z předchozí diety, v žádném případě byste neměli přestat brát minulou kompozici a začít plnit celé množství nového. Strukturu je nutné vstoupit do 7-10 dnů, což nahradí poslední produkt.

Svaz pediatrů Ruska tvrdí, že názor, že není možné míchat různé směsi v jedné láhvi, je mýtem. Všechny směsi deklarované na trhu prokázaly účinnost, pokud jde o kalorické a výživové hodnoty, které odpovídají věkovým potřebám dítěte. Lékaři proto doporučují zavést nový výrobek metodou postupného nahrazování předchozího produktu, což umožňuje míchání různých potravin v jedné nádobě.

Při výrobě kapalného produktu je důležité dodržovat doporučení uvedená v návodu:

  1. Lahvičku sterilizujte a vyčistěte ruce.
  2. Nalijte převařenou vodu do sterilní kojenecké láhve (asi 40 ° C). Objem vody musí odpovídat věku dítěte. Správně vypočítat částku pomůže tabulka krmení, který je uveden v abstraktu.
  3. Přidejte požadované množství sušiny podle věku dítěte.
  4. Uzavřete víčko nádoby a důkladně protřepejte, dokud nebude hladký.
  5. Před krmením zkontrolujte teplotu hotového jídla.

Abyste se vyhnuli potížím, musíte dodržovat tato pravidla:

  • připravit kapalný produkt pouze před krmením;
  • Nenechávejte podvyživené jídlo pro příští jídlo - to může poškodit pouze dítě;
  • neohřívejte ho mikrovlnnou troubou;
  • nepřidávejte další komponenty;
  • přísně dodržovat dávkování podle věku dítěte;
  • představit postupně, rychlý úvod zvýší nepříjemné chvíle.

Jejich rysem není příliš příjemná, ani hořká chuť. To je norma, chuťové vlastnosti získávají takovou barvu jako výsledek rozpadu bílkovin. V tomto ohledu se také může změnit barva dětské stolice - stává se zelenkavou. To by nemělo vyděsit rodiče, jak je také normou a nevyžaduje zrušení nebo nahrazení směsi.

Balíček a cena

400 gramů plechovky. Náklady na toto jídlo v Rusku se pohybuje od 700 do 1500 rublů, záleží na regionu a místě nákupu.

Odborné recenze

Tento výrobek byl schválen mnoha kvalifikovanými zdravotnickými pracovníky.

Irina Vladimirovna, pediatr

Anastasia Konstantinovna Belová, pediatr

Podmínky skladování

Skladovatelnost výrobků od data výroby je 18 měsíců. Datum výroby je uvedeno na obalu. Od otevření bank je trvanlivost tři týdny. Je velmi důležité správně ukládat směs:

  • teplota v místnosti nesmí překročit 25 ° C;
  • vlhkost - až 75%;
  • neuchovávejte v chladničce;
  • neumisťujte nádobu do blízkosti topných těles;
  • uchovávejte vždy s pevně uzavřeným víkem;
  • Nepoužívejte zastaralé potraviny.

Ideální mix?

  • veselost;
  • křeslo se nezmění;
  • režim spánku není přerušen;
  • dobrý přírůstek hmotnosti.
  • letargie;
  • rozmarnost;
  • slzavost;
  • neustálé utahování nohou k bříšku;
  • silná tvorba plynu;
  • výskyt nepříjemného zápachu výkalů;
  • zácpa nebo zácpa;
  • nestrávené potraviny ve stolici;
  • poruchy spánku;
  • nedostatek hmotnosti.
  • dítě pláče nepřetržitě;
  • není žádný přírůstek hmotnosti;
  • častá regurgitace;
  • stolička je jako voda s pěnou;
  • na kůži se objevila vyrážka.

Pokud se vyskytnou i malé negativní projevy, měli byste vyhledat pomoc lékaře. Bude schopen stanovit příčiny porušení a jednat.

Je alergie na Nutrilon Pepti možná?

I terapeutická sloučenina může vyvinout negativní imunitní reakci. Jedná se o poměrně vzácný jev, protože výživa je speciálně vyvinuta pro děti se zvýšenou senzibilizací. Nedodržení dávky může způsobit negativní kožní projevy. Ve složení jsou rostlinné oleje, vitamíny, rybí olej - to jsou složky, které mohou způsobit příznaky alergie. Pro tělní drobky stačí k projevení reakce pouze malá částice alergenu. V této situaci je třeba se poradit s lékařem, abyste potvrdili diagnózu. Lékař může předepsat analogy tohoto přípravku. Patří mezi ně:

Recenze rodičů

Mnozí rodiče v sestavě Nutrilon najdou perfektní kombinaci přísad.

Svetlana, 35, Moskva

Používáme Nutrilon Pepti Allergy od narození (mám druhé dítě). Na prvního syna už vyzkoušeli všechny lahůdky této směsi, takže s druhým dítětem nebyla na výběr. Věděl jsem přesně, kterou společnost bych použil. Tato směs nezpůsobila žádné z mých dětí žádné špatné příznaky. Domnívám se, že nestojí za to šetřit na výživě svých dětí a vybírat pouze osvědčené produkty.

Zubenko Yana, Bělorusko

Christina Ogneva

Elmira Isakova, 25 let, Ufa

Nutrilon Mix Line

Nutrilon je reprezentován jinými směsmi, které jsou používány k prevenci a léčbě problémů dítěte.

  • Nutrilon Hypoallergenic 1 a 2 - přizpůsobená výživa pro děti s predispozicí k alergiím.
  • Nutrilon Pepti Gastro je mléčný výrobek, který se používá při potížích se střevní absorpcí a je vhodný pro děti od prvních dnů života.
  • Nutrilon Lactose Free - výživa pro kojence s intolerancí laktózy.
  • "Nutrilon Amino Acids" - sloučenina na bázi aminokyselin, vhodná pro novorozence.

Terapeutickou nebo profylaktickou směs si může vybrat pouze lékař. Tím se vyhnete nepříjemným situacím a posílíte zdraví dítěte.

Similac alienmentum

Pro děti od narození.

Dětská suchá směs na bázi plně hydrolyzovaného kaseinu se triglyceridy se středně dlouhým řetězcem. Lékařská výživa pro děti s těžkými potravinovými alergiemi bez palmového oleje, laktózy a lepku.

Similac alienmentum

Similac alienmentum

Similac Alimentum * - prokázaný účinek u dětí s alergií na bílkoviny kravského mléka:

  • Kompletní hydrolyzát kaseinu - molekula proteinu je rozdělena na malé fragmenty, což významně snižuje alergenitu směsi a umožňuje krmení dětí s těžkými alergiemi.
  • Triglyceridy se středně dlouhým řetězcem - snadno stravitelné tuky jsou důležité pro děti se závažnými alergiemi, které mohou interferovat s absorpcí lipidů ve střevě.
  • 24h - snižuje koliku způsobenou alergií na bílkoviny kravského mléka u většiny dětí již v prvních 24 hodinách *;
  • BEZ Palmového oleje, laktózy a bezlepkového lepku

Similac Alimentum je speciálně navržen pro:

Děti s těžkými potravinovými alergiemi nebo alergiemi na bílkoviny kravského mléka

Děti s kolikou v důsledku alergie na bílkoviny kravského mléka

Děti s malabsorpčním syndromem (intestinální absorpce)

Pro pohodlné trávení:

  • Plně hydrolyzovaný kazeinový protein je snadno stravitelný
  • Speciálně formulované složení bez palmového oleje pro vytvoření měkké stolice, jako židle pro kojence a snížení četnosti zácpy
  • Nepřítomnost laktózy pomáhá snižovat tvorbu plynu a současně vyvolávat úzkost během deficitu laktázy.
  • Obohacený triglyceridy se středním řetězcem pro lepší vstřebávání tuků.
  • Jedinečná sacharidová kompozice pro lepší vstřebávání a vstřebávání sacharidů

Pro rozvoj inteligence a vize:

  • Systém IQ je unikátní kombinací omega-3 (DHA) a omega-6 (ARA) mastných kyselin, taurinu, cholinu a železa, které jsou nezbytné pro vývoj a vidění mozku.

Pro zdravý růst:

  • Vitamíny, vápník a další minerály nezbytné pro zdravý růst

* Alimentum
** Podle klinické studie používající přípravek Similac Alimentum bez ARA a DHA v malé skupině dětí s kolikou v důsledku alergie na kravské mléčné bílkoviny (údaje o souboru, studie AC84, srpen 2004, Abbott Nutrition, Columbus, Ohio)

Směs "Nutrilon Pepti Allergy": popis, složení a recenze

Ne vždy má matka možnost kojit dítě a je nucena ho přenést na umělou výživu. Často je také obtížné zvolit vhodnou směs pro dítě, protože může být alergický na složení jednoho nebo druhého umělého mléka.

Pro děti s alergiemi matky často kupují dětskou výživu "Nutrilon Pepti Allergy". Ti s dětmi trpícími vážnými projevy alergie zanechávají na tomto nástroji většinou pozitivní recenze. Zvláště tento druh "Nutrilona" je vhodný pro ty děti, které trpí alergiemi na protein kravského mléka, který je součástí obvyklých směsí.

Alergie Nutrilon Pepti: Vlastnosti produktu

Ve směsi "Nutrilon Pepti Allergy" je také přítomen protein, ale je schopen se snadno rozdělit, resp. Absorbovat snadno. Nástroj je vyvinut na bázi plně hydrolyzovaných syrovátkových proteinů. Aktivními složkami této stravy jsou mastné kyseliny a další látky:

  • nukleotidy;
  • kyselina dokosahexaenová;
  • kyselina arachidonová.

V prvním roce života je nejčastější příčinou alergie u dětí protein bílkovin kravského mléka. Může být také nesnášenlivost mateřského mléka. A ne všechny směsi mohou přijít, často děti mají alergii na Nutrilon nebo jinou směs určenou pro běžné děti.

Alergie Nutrilon Pepti je produkt vytvořený s doporučeními z celého světa, zejména pro děti trpící alergiemi. Díky použití tohoto výrobku má dítě možnost plně jíst společně s ostatními dětmi. Unikátní komplex kyselin, prebiotik a dalších složek přispívá k plnému rozvoji dítěte. Nutriční kompozice se v mnoha ohledech podobá složkám přírodního mateřského mléka.

Dětská stolička může někdy získat zelený odstín, protože ve směsi je přítomna hydrolyzovaná bílkovina, což je však charakteristické pro každou dětskou výživu, která obsahuje syrovátkový proteinový hydrolyzát. Je to on, kdo určuje účinnost používání tohoto jídla pro děti s alergiemi. Má hořkou nebo tartovou chuť.

Alergie Nutrilon Pepti: Složení

Tato směs pro alergie je tou nejlepší volbou podle recenzí maminek na internetu a ne jen. Lékaři také často doporučují tento konkrétní Nutrilon mix pro děti trpící nesnášenlivostí mateřského mléka a jiných druhů dětské výživy.

Tato vlastnost je způsobena složením produktu:

  • syrovátkový protein v koncentrované formě, štěpený metodou hluboké hydrolýzy;
  • slunečnicové, řepkové, palmové a kokosové oleje;
  • maltodextrin;
  • prebiotikum;
  • mastné kyseliny (linolová, eikosapentaenová, arazidonová a další);
  • rybí olej;
  • nukleotidy;
  • vitamíny a minerály skupin B, A, K a C;
  • inositol;
  • cholin;
  • L-karnitin.

Klíčové vlastnosti směsi "Nutrilon Pepti Allergy"

Často děti trpí intolerancí kravských bílkovin vzhledem k tomu, že jejich zažívací orgány nemohou zcela rozebrat a zpracovat laktózu a kasein - klíčové složky mléka. Složení směsi pro alergie zahrnuje složky, které přispívají k její absorpci a nedráždí trávicí systém dítěte, mluvíme o speciálně rozděleném proteinu.

Vitamin-minerální komplex spolu s rybím olejem napomáhá normálnímu vývoji a nukleotidy pomáhají zlepšovat vstřebávání střev a stimulují sekreční funkci žaludku.

Proteinová složka, která byla hydrolyzována, je rozpadem velké molekuly, kterou trávicí systém nemůže zpracovat na peptidy - menší částice. V hotové formě mají tyto výrobky hmotnost, která neumožňuje alergické projevy a je lépe absorbována.

Terapeutického účinku spotřeby této směsi je dosaženo nepřítomností kontaktu s alergenem a jeho neustálým použitím. Potom jsou protilátky proti proteinu zničeny a nové se neobjeví. Ve směsi jsou tuky ve formě rostlinných olejů, které jsou pro dítě velmi užitečné. Oni jsou daleko od bytí přítomné ve všech směsích, v Nutrilon Pepti alergii, oni existují a pomáhají tvořit nervový systém dítěte a posílit jeho vizi.

Pokyny pro přípravu směsi "Nutrilon" pro alergie

Tato dětská výživa je připravena takto:

  • nalijeme vařenou a ochlazenou vodu do sterilizované láhve (doporučená teplota je 40 stupňů);
  • přidejte požadované množství směsi do odměrných lžiček v závislosti na věku dítěte;
  • Uzavřete lahvičku a dobře protřepejte, dokud se prášek nerozpustí.
  • Hotová jídla by měla mít teplotu asi 37 stupňů. Připraví se rychlostí 3 odměrky na 90 ml vody na 100 ml hotového výrobku.

Sklenice se směsí v otevřené formě musí být pevně uzavřena víčkem a skladována na chladném a suchém místě, to by nemělo být prováděno v chladničce. Po otevření se skladuje maximálně 3 týdny.

Recenze mnoha rodičů ukazují, že pro děti s alergiemi, "Nutrilon Pepti" je skvělá volba, která nezpůsobuje žádné projevy a má přijatelnou cenu (asi 900 rublů za balení).

Pamatujte, že je přísně zakázáno:

  • po skladování použít hotové potraviny, podá se ihned po přípravě;
  • v dalším krmivu se získají zbytky produktu;
  • ohřátí v mikrovlnné troubě;
  • přidejte do mixu něco jiného nebo ho neřiďte podle pokynů;

Analogy hypoalergenní směsi

Přirozeně, i tato značka směsi nemusí být vhodná pro dítě. Mezi jinými hypoalergenními směsmi lze říkat takové:

Příčiny alergie na směs a jak zjistit, zda je vhodná pro dítě

Mluvit konkrétně o alergiích na směs "Nutrilon Pepti", pak je to velmi vzácné, ale tento jev nelze vyloučit. Důvodem mohou být rostlinné oleje přítomné v jeho složení. Určitě zjistíte příčinu alergie u dítěte při použití této směsi, je nutné ji předložit lékaři a projít testy.

Jak můžete zjistit, zda je vybraná směs vhodná pro vaše dítě? Pojďme zjistit:

  • dítě během krmení a poté, co netrpí zvýšenou tvorbou plynu;
  • přibývání na váze podle věku;
  • dobře spí a není vzteklý, když je vzhůru;
  • stolice má normální konzistenci a frekvenci.

Co by mělo chránit a kdy vést k lékaři

Pokud zvolená směs dítěte není vhodná pro dítě, může být určena jeho stavem a chováním. Zde jsou jen některé známky toho, že rodiče mohou lépe porozumět své zvolené stravě:

  • zarudnutí a vyrážka se objevují na těle, rozptýlené po celém těle;
  • dítě je podrážděné a letargické;
  • špatně spí;
  • trpí kolikou a úzkostí;
  • nezískávají váhu podle věku;
  • stolička obsahuje nestrávenou vlákninu a voní nepříjemně.

Tyto příznaky samozřejmě neznamenají vždy, že směs není vhodná pro dítě, ale je lepší se poradit s odborníkem. Nezapomeňte mu ukázat dítě s těmito příznaky:

  • častý pláč;
  • dotažení koliky a nohou;
  • časté stolice s vodnatou nebo pěnivou strukturou a nepříjemným zápachem;
  • nestabilita stolice;
  • častá zácpa a průjem;
  • zvracení nebo hojnou regurgitaci;
  • kožní vyrážky.

"Nutrilon Pepti Allergy": recenze maminky

A teď se podívejme, co píšou o tomto produktu máma, která ho dala svým dětem.

Mé mléko bylo pryč, když bylo dítě tři měsíce staré, a nemohl jsem obnovit laktaci. Musel jsem udělat výběr směsi a byl jsem konfrontován s tím, že dítě netoleruje kravské mléko. Prošli jsme testy a viděli jsme potřebu hypoalergenní stravy. Byli jsme poučeni, aby "Nutrilon Pepti." Má specifickou chuť, ale dítě jí, problémy se stolicí zmizely a vyrážka se zastavila.

Kojila jsem dítě až 4 měsíce, ale na jeho kůži se začaly objevovat podivné podráždění. Byl jsem už na dietě a zkoušky jsem prošel, ale nic mi nepomohlo, musela jsem přenést dítě na umělé krmení. Vyzkoušeli různé hypoalergenní směsi, dokonce i ty z kozího nebo sójového mléka, ale nic jim nepomohlo. Doporučili jsme "Nutrilon Pepti". I přes podivnou chuť ho dítě začalo jíst a postupem času zmizely všechny vyrážky a vyrážky na těle dítěte.

Mé dítě trpí diatézou a lékař nám ​​předepsal použití tohoto druhu „Nutrilonu“, a my ošetřujeme kožní vyrážku s mastí Bepanten a La-Crew. Díky použití směsi se dítě zklidnilo, zarudnutí kůže bylo sníženo. Samozřejmostí je velmi velká spotřeba produktu, střídáme ho s dalším, větším rozpočtem. Dítě je mnohem lepší.

Je nesmírně obtížné vybrat novorozence, pokud má nesnášenlivost na mléko nebo některé složky přizpůsobené výživy. To je důvod, proč výrobci vyvíjejí speciální produkty, které vám umožní přizpůsobit živiny pro plný růst a rozvoj všech dětí bez výjimky. Patří mezi ně "Nutrilon Pepti".

Vzorec pro mléko pro děti Nutrilon Pepti Allergy: recenze

Výživa dítěte prvního roku života je nejdůležitějším přínosem pro jeho vývoj a zdraví. Podle výzkumu je každých 5 dětí alergických na kravské proteiny. V případě alergické reakce nebo nemožnosti kojení vzniká otázka správného výběru receptury pro suché mléko. Nejlepší je zvolit hypoalergenní přípravek.

Typy speciálních směsí firmy Nutrilon:

  1. Nutrilon Pepti Allergy - směs vyrobená a doporučená pro děti s mírnou nebo střední intolerancí na hovězí protein. Obsah laktózy se snížil na 55%. Doporučený věk pro krmení této směsi je 0-12 měsíců. Výrobce tvrdí, že směs je snadno stravitelná.
  2. Nutrilon Pepti gastro - směs doporučená pro děti, které mají problémy s absorpcí potravin ve střevech.

Řadu speciálních směsí společnosti Nutrilon představují také směsi: Nutrilon Lactose Free, Antireflux, Soy, Amino, atd.

Kojenecká výživa Nutrilon Pepti Allergy

Tato směs byla vyvinuta na základě doporučení Světové zdravotnické organizace a řady jejích studií, zejména pro děti s alergiemi. Charakteristickým rysem Nutrilonu Pepti je jeho maximální blízkost mateřského mléka, hluboce strávený sérový protein bohatý na aminokyseliny. Unikátní složení směsi zahrnuje také prebiotika, prvky minerálních látek, velké množství vitamínů, rybí olej.

Doporučuje se krmit dítě touto směsí, pokud:

  • Byl provozován na žaludku nebo střevech.
  • Existují patologie absorpce tuku.
  • Pokud má dítě syndrom krátkého střeva.
  • Se střevním zánětem (cystická fibróza).
  • Pokud dítě trpí potravinovými alergiemi, včetně nesnášenlivosti laktózy.
  • Pokud se dítě narodí předčasně (předčasně).
  • V přítomnosti problémů gastrointestinálního traktu.

Recenze oficiálních stránek výrobce Nutrilonu jsou vždy jen pozitivní, a proto nevedou k velké důvěře. Abychom zjistili pravdivé názory rodičů, jejichž děti již tuto směs vyzkoušely pro psaní tohoto článku, byl ze všech existujících recenzí zákazníků z nezávislých zdrojů shromážděn jedinečný materiál a analyzován na náhody. Ty, které se vyskytují nejčastěji, budou prezentovány níže. Zvažte je podrobněji.

Výhody Nutrilon Pepti Allergy: (spotřebitelská hodnocení)

  • Pomáhá s atopickou dermatitidou.
  • Vhodné pro děti s alergiemi.
  • Směs se dobře ředí bez tvorby hrudek. Rychle rozpustný ve vodě.
  • Pohodlné balení ve formě cínu, je zde odměrná lžička.
  • Má hořkou chuť.
  • Někteří zákazníci si všimli, že tomuto výrobci důvěřují, a poskytuje velmi podrobné informace o svém výrobku na obalu.
  • Většina rodičů si všimla, že směs, pokud ne vyléčila alergie, pak ji alespoň potlačila, po které došlo k remisi.
  • Směs je velmi výživná, dítě jí jí.
  • Vhodné pro vaření kaše na něm.

Cons Nutrilon Pepti Allergy: (spotřebitelská hodnocení)

  • Tato směs má nepříjemný zvláštní zápach (dává rybí olej)
  • Chcete-li jíst to vyjde velmi drahé. Cena (od 900 rublů) Sklenice (400 g) trvá tři dny.
  • Je poměrně těžké najít v obchodech, pokud se přišla, pak si můžete myslet o koupi v podobě malého velkoobchodního prodeje.
  • Zelená židle děsí mnoho rodičů (ale u takových směsí je to normální, výrobce na to varuje).
  • První noc po jídle může mít bolest břicha.
  • Na lahvi směsi zůstane vůně, budete muset umýt speciálními nástroji.
  • Výrobce umístil odměrnou lžičku do obalu, což mnoho rodičů nepovažovalo za velmi vhodné pro první ředění směsi.

Shrneme-li všechny analyzované recenze, stojí za zmínku, že v 80% případů popsaných kupujícími tato směs působila pozitivně. Mnozí rodiče si všimli, že alergie Nutrilon Pepti (její složení lze zobrazit na webových stránkách výrobce) má terapeutičtější povahu, a proto by se před jejím zavedením do stravy vašeho dítěte měli poradit s dětským lékařem.

Nutrilon Pepti Gastro: z toho, co pomáhá, klady a zápory drogy

Pro děti se syndromem vstřebávání potravy a intestinální intolerancí byla vyvinuta směs Nutrilon Pepti Gastro, jejíž složení lze nalézt na webových stránkách výrobce. Výrobek je díky svému speciálnímu složení umístěn jako dietní a terapeutický prostředek, který vám umožňuje saturovat tělo živinami prostřednictvím triglyceridů s vysokým obsahem kalorií. Doporučeno pro děti trpící nedostatkem laktózy.

Výrobce uvádí, že po použití této směsi se může dětská stolička z důvodu svého složení zelenat.

Při výběru směsi se musíte zaměřit nejen na doporučení pediatra, ale i na recenze rodičů, kteří ji již koupili. Na internetu je velké množství. Po jejich dlouhém studiu byly hlavní výhody a nevýhody směsi Nutrilon Pepti Gastro systematizovány následujícím způsobem.

Výhody Nutrilon Pepti Gastro: (spotřebitelská hodnocení)

  • Krmení dítěte touto směsí přináší výsledky již během prvního týdne. Mikroflóra je normalizována, analýzy jsou zlepšeny.
  • Směs je vhodná k použití od narození.
  • Je možné na něm vařit kaši, jako na běžném suchém mléku.
  • Směs Nutrilonu Pepti Gastro snižuje projevy alergií, ve většině případů ho snižuje na "ne"
  • Ne tak bitter jako jeho konkurenti (Frisopep AU), dítě nakonec si zvykne na to.
  • Spasení s velmi přísnou dietou dětí, které již konzumují doplňkové potraviny. V této směsi můžete péct palačinky bez přidání vajec. Tato výhoda je skutečnou záchranou těžkých alergií.
  • Když šlechtění nevytváří hrudky.
  • Pohodlné balení ve formě plechovky.

Cons Nutrilon Pepti Gastro: (recenze zákazníků)

  • Chuť. Podle názoru velkého počtu matek, jejichž děti tuto směs vyzkoušely, nechává chuť na chuť a vůni mnoho.
  • Směs je velmi drahá. Cena za sklenici 450 g začíná od 850 rublů. V některých recenzích, to dosáhlo 1000 rublů pro banku stejného objemu. Při dlouhodobém používání je to velmi drahé. Jedna nádoba trvá průměrně tři dny.
  • S touto směsí je obtížné přenést dítě na normální. V některých recenzích, to bylo poznamenal, že gastroenterolog (a, ve většině případů, to je on kdo předepisuje léčbu touto směsí) doporučuje vícestupňové přechody k jednodušším směsím. V této fázi má mnoho lidí potíže, protože křehký gastrointestinální trakt dítěte je akutně citlivý na změnu směsi a začínají typické problémy ve formě koliky, podivné stolice nebo její nepřítomnosti. Proto je nejlepší postupovat přesně pod lékařským dohledem, počínaje 10 gramy směsi denně.
  • Zavádí se velmi pomalu, aby si na to tělo mohlo zvyknout. Kurz je nejméně tři měsíce.
  • U některých dětí není tato směs vůbec vhodná a způsobuje ještě větší alergie a negativní reakce v těle.
  • Směs je těžké najít v obchodech. Mnoho recenzí popisuje obtížnost nalezení Nutrilon Pepti Gastro. Jediná spása, podle názoru kupujících, může být považována za online nakupování. Není však vždy směs. Proto je nejvíce doporučeno koupit ve velkém množství najednou, aby se zabránilo dalším problémům s vyhledáváním.

Shrnutím všech názorů lze konstatovat, že reakce každého organismu na směs Nutrilon Pepti Gastro je zcela odlišná. Jeden pomáhá od prvních dnů používání, zatímco jiní způsobují odpor. Pozitivní zpětná vazba na tuto směs je mnohem více.

Závěrem je třeba říci, že včasná pomoc dětskému tělu v boji proti potravinovým alergiím, včetně nedostatku laktózy, zvyšuje šance, že jeho projevům se lze v budoucnu vyhnout. Mnohé z jejích dětí prostě "vyrostly". Naštěstí v moderním světě existuje spousta směsí, které jsou nejen výživné, ale také léčivé. Volba je vždy pro rodiče. Jedna věc je jistá - vybrat, zadat, změnit směs by měla být pod dohledem lékaře a na doporučení lékaře - gastroenterologa, pozorně sledovat reakci těla dítěte. Kompetentní odborná pomoc v této oblasti poskytuje záruku bezpečnosti a snižuje riziko negativních důsledků.

Pro Více Informací O Typy Alergií